Voet massage

incl. btw

Massage van de voeten en onderbenen met warme kruidenolie. 

Voet massage • Padabhyanga

Massage gericht op de voeten en onderbenen. Doordat strakke schoenen de beweging in onze voeten belemmert, en we niet altijd even correct staan en lopen kunnen diverse klachten ontstaan. 

Een voetmassage kan ervoor zorgen dat de bloedcirculatie in de voeten wordt verbeterd en spieren soepeler worden gemaakt. Daarnaast werkt het heerlijk ontspannend. Een voetmassage kan ook uitkomst bieden bij opgezwollen voeten door het vocht effectiever weg te voeren. Daarnaast staan onze voeten via marmapunten in verbinding met ons gehele lichaam. 

Duur: 40 minuten

Wanneer mogelijk

Created with Sketch.

Zodra wij uw boeking binnen krijgen zullen we met u contact op nemen om de behandeling in te plannen. Behandelmomenten zijn op de 
Dinsdag, Woensdag en Donderdag. 


Goed te weten

Created with Sketch.

Tijdens deze massage vragen wij uw om uw onderbenen en voeten te ontbloten, dit mag door het dragen van een korte(re) broek of het ontkleden. De behandeling vind liggend plaats wij raden u daarom aan om comfortabele bovenkleding te dragen.  

De gebruikte olie zal nog enige tijd op uw huid aanwezig zijn, houd rekening met uw kleding. 
De olie veroorzaakt zeer zelden vlekken die niet uitgewassen kunnen worden maar het zou zonde zijn als uw fijnste snit de eerste zou zijn.

Wanneer niet:

Created with Sketch.

Plaatselijke contra indicatie:

* Spataderen

* Psoriasis

* Verwondingen

* Besmettelijke huidziekten

* Ernstige vaataandoeningen

* Koorts en griep

* Actieve ontstekingen

 

Als u niet zeker weet of u gemasseerd mag worden,  is het verstandig om dit met de behandelend A.P. of arts te bespreken,  uiteindelijk ligt de beslissing van wel of niet masseren bij de massage therapeut en u zelf.